Γιατί θα είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΣΑΛΤΙΑ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αθανάσιο Μασλαρινό

Αγαπητοί

συμπατριώτες και φίλοι,

 

Επιθυμούμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου  του 2023 θα είμαστε  υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Ενωμένοι για τη Βισαλτία» του υποψηφίου Δημάρχου Αθανασίου Μασλαρινού.

Πήραμε την απόφαση αυτή με υψηλό αίσθημα ευθύνης, έχοντας επίγνωση των προβλημάτων και των πλεονεκτημάτων του τόπου μας και απεριόριστη αγάπη γι’ αυτόν. Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα, ότι είναι η καλύτερη επιλογή στην κοινή μας αγωνία και προσπάθεια, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά και την ποιότητα της ζωής μας.

Με τον κ. Μασλαρινό έχουμε διαφορετικές αυτοδιοικητικές αφετηρίες και προσεγγίσεις. Θεωρούμε ότι ως Δημοτική Αρχή μπορούσε να πετύχει περισσότερα τηρουμένων των συνθηκών (εσωτερικά προβλήματα δημοτικής  πλειοψηφίας, καραντίνα κλπ). Κάποιοι από εμάς ασκήσαμε έντονη αλλά εποικοδομητική κριτική για τις πράξεις  αλλά και τις παραλείψεις της.

Θεωρούμε όμως ότι με τις υπάρχουσες υποψηφιότητες και προγραμματικές προτάσεις, η επιλογή μας είναι μονόδρομος. Με τον κ. Μασλαρινό μας χωρίζουν αρκετά αλλά, μας ενώνουν η αγάπη για τη ζωή και τον τόπο μας. Διαμορφώνουμε από κοινού, ένα όραμα, ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση.

Το να εφησυχάζουμε απλώς δίχως αντίδραση και προσπάθεια, δεν αποτελεί επιλογή, ούτε λύση για εμάς.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον αγώνα για την τοπική πρόοδο και προκοπή.

ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ με ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα  και τόλμη, προτάσσοντας τη σοβαρότητα, το μέτρο, την υπευθυνότητα , για ένα καλύτερο αύριο στο Δήμο Βισαλτίας.

Η συμμετοχή μας στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Ενωμένοι για τη Βισαλτία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αθανάσιο Μασλαρινό, ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσουμε τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξουμε με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Και η δέσμευσή μας  είναι να παλέψουμε όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

 

Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να συστρατευθούν όλα τα ικανά και ανιδιοτελή στελέχη της κοινωνίας που επιθυμούν να προσφέρουν στον τόπο, ώστε να αναδειχθεί ένας ισχυρός αυτοδιοικητικός φορέας διοίκησης στον Δήμο Βισαλτίας.

 

Για να χτίσουμε γέφυρες εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολίτες και την τοπική δημοτική αρχή.

 

Για να διεκδικήσουμε ενιαία συλλογικά και δημοκρατικά ως Δήμος Βισαλτίας την κάλυψη του τεράστιου Αναπτυξιακού ελλείμματος.

 

Για να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας και τη ζωή μας.

 

Με τιμή

Αγγελάκης Χρήστος του Οδυσσέα

(ΔΣ Δημοτικής Ενότητας Νιγρίτας)

 

Αγγελάκης Μιλτιάδης του Χρήστου (ΤΣ  Τερπνής)

 

Γερακούδης Κωνσταντίνος του Κυριαζή (ΔΣ Δημοτικής Ενότητας Αχινού)

 

Δήμου Αθανάσιος του Ευάγγελου (ΤΣ  Τερπνής)

 

Θασίτης Γεώργιος του Εμμανουήλ

(ΤΣ Δημοτικής κοινότητας Νιγρίτας)

 

Κυριακούδης Απόστολος του Κυριάκου (ΤΣ  Χουμνικού)

 

Μιχαλούδης Αθανάσιος του Περικλή (ΤΣ  Δημητρητσίου)

 

Μπάρτζας Αναστάσιος του Γεωργίου (ΔΣ Δημοτικής Ενότητας Νιγρίτας)

 

Τουλάκης Αθανάσιος του Ιωάννη

(ΔΣ Δημοτικής Ενότητας Νιγρίτας)

 

Χατζημήτας Κωνσταντίνος του Μιχαήλ (ΤΣ Τερπνής)

 

Παραλης Αθηνοδωρος του Κωνσταντίνου (ΔΣ Δημοτικής Ενότητας Νιγρίτας)

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι με το Συνδυασμό «Ενωμένοι για τη Βισαλτία», του  υποψηφίου Δημάρχου Αθανασίου Μασλαρινού.