Εθελοντική αιμοδοσία από το Σύλλογο Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης

 

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Σιτοχωριτών Θεσσαλονίκης αναλογιζόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας εδώ και αρκετούς μήνες και με ιδιαίτερη πάντα ευαισθησία στις ομάδες των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από αίμα, προσκαλεί σε αιμοδοσία.

Έτσι ανακοινώνεται ότι, η φετινή ετήσια αιμοδοσία, σε συνεργασία πάντα με το νοσοκομείο Σερρών όπου υπάρχει και η τράπεζα αίματος, έχει προγραμματιστεί για την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 και θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δημοτικού σχολείου Σιτοχωρίου.

 

Θα ληφθούν, όλα τα μέτρα προστασίας που απαιτούνται για την ασφάλεια όλων.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται μεταξύ άλλων:
Όπως κάθε φορά, θα σας τονίσουμε πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή σας σ΄αυτή τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας.
Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έρθει κάποια στιγμή της ζωής μας στην δύσκολη θέση αναζήτησης αίματος, για εμάς τους ίδιους ή κάποιον συγγενή μας. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντική είναι ή επάρκεια αίματος στα νοσοκομεία μας και ειδικότερα στην τράπεζά μας.
Πάρτε λοιπόν κι εσείς μέρος σ’ αυτή την πράξη ανθρωπισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και ανιδιοτέλειας και βοηθήστε μας να είμαστε εκεί και να βοηθήσουμε με την σειρά μας όποιον συνάνθρωπό μας, χρειαστεί αίμα. Πιθανόν αυτός να είναι ένας δικός σας άνθρωπος.