«Πάμε Σέρρες…..Τόσο κοντά, τόσο πολλά!»

Οι Σέρρες πάνε ΔΕΘ.  Σε συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης τριπλής  παρουσίας των Σερρών στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα το 2010 και το 2011,  το Επιμελητήριο συμμετέχει μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την επιχειρηματική, τουριστική, πνευματική και πολιτιστική παρουσία του Ν. Σερρών στην 76Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού ένας ολόκληρος Νομός,  με ό,τι μπορεί να παράξει ο ευλογημένος σερραϊκός κάμπος, με ό,τι κατασκευάζει και παράγει το μεράκι,  η τέχνη αλλά και η χρήση της υψηλής τεχνολογίας της σερραϊκής μεταποίησης, με όλα τα επιτεύγματα της σερραϊκής πνευματικής και επιστημονικής κοινότητας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη και προβολή του πλούσιου τουριστικού προϊόντος των Σερρών (αρχαιολογικό, ιστορικό, εκκλησιαστικό, φυσικό, οικολογικό κλπ), θα είναι από τους διοργανωτές της 76ης Δ.Ε.Θ τιμώμενος Νομός για όλες τις ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης.
Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το περίπτερο του τιμώμενου Νομού Σερρών στην 76η ΔΕΘ (περίπτερο 6).
Η ανάπτυξη του τόπου μας, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία, περνά μέσα από την προβολή και εξωστρέφεια των προϊόντων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών των επιχειρήσεων της περιφέρειας.
Σας περιμένουμε με χαρά στο περίπτερό μας να δείτε για άλλη μία φορά από κοντά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, να κεραστείτε τοπικά εδέσματα και ποτά και να απολαύσετε ό,τι παράγει και προσφέρει ο Νομός Σερρών, που είναι τόσο κοντά και έχει τόσα πολλά!
Πληροφορίες: Επιμελητήριο Σερρών 2321099710, 2321099726.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ
Το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης,   έχει ως εξής:

·         Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα: 10:00 π.μ.
Χάλκινα Κεντρικής Μακεδονίας – Γουμένισσα

·         Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα: 19:00
Ποντιακός Σύλλογος «ΟΙ ΜΙΘΡΙΟΙ»

·         Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα: 19:00
Χοροί και τραγούδια από τα Νησιά και τον Πόντο
(Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Μάμα Χαλκιδικής, Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Ασβεστοχωρίου, Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ»)

·         Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα: 19:00
Χοροί και τραγούδια από τη Μικρά Ασία
(Λαογραφικός Σύλλογος Ν. Ρυσίου «Η ΑΡΕΤΣΟΥ», Λαογραφικός χορευτικός Σύλλογος Βασιλικών)

·         Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011
Ώρα: 19:00
Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Φιλύρου