Πάσχα στο χωριό: Τα 2 δεδομένα που μπορεί να επιτρέψουν μετακινήσεις

Το σχέδιο αποσυμπίεσης με ελευθερία μετακίνησης το Πάσχα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση 

Ο κόσμος εξακολουθεί να ρωτά “τι θα γίνει με το Πάσχα”. Κυβέρνηση και ειδικοί θεωρούν πρόωρο να ανακοινωθεί μία συγκεκριμένη απόφαση από τώρα, στο τραπέζι ωστόσο βρίσκονται διάφορα σενάρια, μεταξύ των οποίων και αυτό που προβλέπει μετακίνηση στο εξοχικό με συγκεκριμένους κανόνες.

Πάσχα στο χωριό ή στο μπαλκόνι;

Θα είναι το φετινό Πάσχα, το δεύτερο κατά σειρά στην πόλη με αυστηρά μέτρα… ή τα επιδημιολογικά δεδομένα θα μας επιτρέψουν να βγούμε εκτός νομού;

Κυβέρνηση και ειδικοί συμφωνούν πως κάθε απάντηση είναι πρόωρη.

Ημερομηνία ορόσημο η 20η Απριλίου

Κουρασμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της χώρας και ελπίζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα να καλυτερεύσουν ώστε να κάνουν Πάσχα στο χωριό.

Κάποιοι ειδικοί αναμένουν ραγδαία αύξηση των διασωληνώσεων και θεωρούν σχεδόν αδύνατον να μας επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα να κάνουμε Πάσχα στο χωριό

«Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες ελπίζουμε να πάμε έστω στα εξοχικά μας. Το πρόβλημα είναι αν από κόκκινες περιοχές επισκεφτούν πράσινες θα γίνουν τα περσινά».

Άλλοι, είναι πιο αισιόδοξοι, με την προϋπόθεση, να πάμε από το σπίτι στο εξοχικό επιδεικνύοντας όμως το Ε9, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις και συνωστισμό και αποφεύγοντας τις πράσινες περιοχες

Όπως όλα δείχνουν οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές.

Το σχέδιο αποσυμπίεσης με ελευθερία μετακίνησης το Πάσχα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση 

Στην κυβέρνηση σκέφτονται ότι εφοσόν το φετινό Πάσχα δεν θα είναι όπως το περυσινό, υπάρχει σχεδιασμός με άξονες τον εμβολιασμό και τα self test. Το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το Πάσχα με lockdown στην πόλη δεν θα τηρηθεί και έτσι καταρτίζει ένα σχέδιο ώστε να μπορέσει ο κόσμος να πάει στο χωριό.

Τα έως τώρα δεδομένα αναφέρουν ότι:

  1. θα επιτρέπεται μόνο μία μετακίνηση
  2. θα αξιοποιηθεί το self testing

πηγή: megatv

#pgnews

#ΕΛΛΑΔΑ