Προσοχή, απάτη με πρόσχημα τα Χριστούγεννα – Πώς μπαίνουν σε σπίτια

Επιτήδειοι παριστάνουν συνεργείο δήμου που στολίζει στη Θέρμη

  Επιτήδειοι με πρόσχημα ότι αποτελούν συνεργείο του δήμου Θέρμης, προφασίζονται ότι ήρθαν να στολίσουν σπίτια πολιτών…

Τις τελευταίες ημέρες αυτοκίνητο όπως αποκαλύφθηκε απο την Πρόεδρο Αγίας Παρασκευής Μαιρη Τζιουβάκα και έπειτα από καταγγελίες πολιτών τριγυρνάει στην Αγία Παρασκευή και με το αιτιολογικό ότι αποτελούν συνεργείο του δήμου, προφασίζονται ότι ήρθαν να στολίσουν τις εισόδους ή περιφράξεις των κατοικιών των κατοίκων και όπου καταφέρουν και ξεγελάσουν τους πολίτες προχωρούν στο εσωτερικό με στόχο την κλοπή.

Οι πολίτες και ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι που φαίνεται πως αποτελούν πρώτο τους στόχο, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να καταγγέλλουν αντίστοιχα περιστατικά στην αστυνομία.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δυστυχώς είναι αποδεδειγμένο ότι τέτοιες γιορτινές μέρες ορισμένοι επιδιώκουν να εξαπατήσουν και να παραπλανήσουν τους πολίτες με διάφορα κόλπα και τεχνάσματα.

Τις τελευταίες ημέρες το συγκεκριμένο αυτοκίνητο όπως αποκαλύφθηκε απο την Πρόεδρο Αγίας Παρασκευής Μαιρη Τζιουβάκα και έπειτα από καταγγελίες πολιτών τριγυρνάει στην Αγία Παρασκευή και με το αιτιολογικό ότι αποτελούν συνεργείο του δήμου, προφασίζονται ότι ήρθαν να στολίσουν τις εισόδους ή περιφράξεις των κατοικιών των κατοίκων και όπου καταφέρουν και ξεγελάσουν τους πολίτες προχωρούν στο εσωτερικό με στόχο την κλοπή.

Απαιτείται η προσοχή όλων μας! Ο δήμος Θέρμης. όπως και ο κάθε δήμος της χώρας, στολίζει μόνο δημόσιους χώρους των Κοινοτήτων και σε καμία περίπτωση αυλές σπιτιών ή περιφράξεις ιδιωτικών χώρων….Προσοχή λοιπόν από όλους και ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους πολίτες που όπως φαίνεται αποτελούν πρώτο τους στόχο. Σε περίπτωση που κάποιος σας επισκεφτεί με το επιχείρημα ότι ήρθε από το δήμο να σας στολίσει το σπίτι….επικοινωνήστε άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης ή το τμήμα ασφάλειας και αναφέρετε το περιστατικό! Εάν είναι εφικτό κρατήστε πινακίδες και χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις αρμόδιες αρχές, ώστε να εξιχνιάσουν τη “σπείρα” που εξαπατά συμπολίτες μας το τελευταίο διάστημα!!!!

πηγή:typosthes.gr

 

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ