Σέρρες: Σε ουρολόγο της Καβάλας ή της Θεσσαλονίκης λόγω αναστολής λειτουργίας της κλινικής στο Νοσοκομείο-video

Σε αναστολή λειτουργίας της Ουρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών προχώρησε η Ιατρική Υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η λειτουργία της εν λόγω κλινικής αναστέλλεται έως την Παρασκευή 20 Αυγούστου όπως σημειώνει το έγγραφο. Στο ίδιο πάντα έγγραφο γίνεται γνωστό ότι οι ασθενείς κατά την εφημερία, μετά τις 15:00 το μεσημέρι θα αξιολογούνται από τους εφημερεύοντες ιατρούς από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και θα παραπέμπονται στο νοσοκομείο Καβάλας ή σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών του Νοσοκομείου Σερρών, Βαγγέλης Παπαμιχάλης τονίζει ότι τα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο είναι γνωστά, τόσο στη διοίκηση όσο και στους βουλευτές του Νομού συμπολίτευσης και αντοπολίτευσης.

 

Ο κύριος Παπαμιχάλης καλεί τους αρμόδιους να προχωρήσουν άμεσα στην κάλυψη των κενών που υπάρχουν στο Νοσοκομείο, μάλιστα όπως λέει από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών έχει σταλεί και λίστα, ζητώντας προκήρυξη 35 θέσεων ιατρών για να λειτουργεί το νοσηλευτικό ίδρυμα με ασφάλεια.

πηγή: epiloges.tv.gr

#pgnews

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ