Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους φυλακισμένους της Νιγρίτας

Στο στρατόπεδο Παπαλουκά ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία η 12η και 13η δράση των Serrealistas που είχαν ως στόχους: τον εξωραϊσμό του μεγάλου γηπέδου μπάσκετ και την ανάδειξη του μέσω της διοργάνωσης φιλικού αγώνα και την παράλληλη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους φυλακισμένους της Νιγρίτας

Στην εκδήλωση προσήλθαν πολλοί Σερραίοι πολίτες, μικρά παιδιά κι έφηβοι τόσο για να παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα μπάσκετ όσο και για να συνεισφέρουν στην αξιοπρεπή διαβίωση των άπορων τροφίμων των Φυλακών Νιγρίτας. Πραγματικά συγκεντρώθηκαν πολλά δέματα με είδη προσωπικής υγιεινής, απορρυπαντικά, καθαριστικά, αθλητικά είδη κ.α. που θα παραδοθούν άμεσα σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα διατίθενταν νερά, αναψυκτικά, παγωτά και αρτοσκευάσματα που πρόσφεραν οι εταιρείες ΚΡΙ ΚΡΙ, ΝΕΚΤΑΡ, ΠΟΤΟΚΙΝΗΣΗ, ΓΑΤΙΔΗΣ και ΚΑΦΕ CUBA, τις οποίες και ευχαριστούμε θερμά.
Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στις ομάδες μπάσκετ των Πελαργών και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, το διαιτητή κ. Τατούδη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ν. Σερρών, τις Ακαδημίες των Ικάρων και του Πανσερραϊκού, την Ποδηλατάδα, τις εταιρείες FLOSS και ΠΑΛΜΟΣ Διαφημιστική και σε όλους αυτούς τους πολίτες που τόσο πρόθυμα δέχτηκαν να στηρίξουν την εκδήλωση.

Η ομάδα των Serrealistas είναι μια εθελοντική κίνηση Σερραίων πολιτών με σκοπό την έμπρακτη συνεισφορά στην αισθητική, πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας καθώς και την προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.