10η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Για 10η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ στο γνωστό πλέον χώρο της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, καιρού επιτρέποντος, από τις 11 το πρωί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011.

Ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής και να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση και φέτος γίνεται χρονικά την εποχή που τα καζάνια της Τερπνής βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους, και παράλληλα μπορούμε να χαρούμε  τα χορευτικά τμήματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας και να χορέψουμε με την υπέροχη παραδοσιακή ορχήστρα «ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ».

Καλούμε λοιπόν όλους να ξεχάσουν για λίγο τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε και να ξεδώσουν με το υπέροχο τερπνιώτικο τσίπουρο και το χορό … .

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλαζ Αρετσούς αν ο καιρός μας το επιτρέπει. Σε περίπτωση κακοκαιρίας (βροχής) σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας, χωρίς βέβαια το καλλιτεχνικό πρόγραμμα,  ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑ 37 – 39 στην Α. Τούμπα. Τηλ. Επικοινωνίας 6944876303.