Γιορτή της Φασουλάδας απο το σύλλογο Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ»

Ο σύλλογος Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ» θα πραγματοποιήσει την γιορτή της Φασουλάδας στο γνωστό πάρκο της Ν. Ελβετίας (τέρμα Χαριλάου) την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί.

Θα είναι η τριακοστή και θα κλείσει ο κύκλος αυτής της δράσης των τριάντα χρόνων με έναν πανηγυρικό χαρακτήρα.
Θα τιμήσουν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους : ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ του συλλόγου πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Η ΝΙΓΡΤΑ», που θα αναλάβουν την μουσική κάλυψη κατά το μεγαλύτερο μέρος της γιορτής.
Για να έχει καλύτερη επιτυχία η γιορτή ο σύλλογός μας ήλθε σε επαφή με τα συμβούλια σχεδόν όλων των συλλόγων της Νιγρίτας .Έτσι η παρουσία και η προσφορά των συλλόγων – Γυναικών Νιγρίτας η «Γερακίνα», του συλλόγου καρκινοπαθών, του Ιππικού, του Ορειβατικού, του κυνηγητικού, του συλλόγου Πολιτιστικών δραστηριοτήτων «Η Νιγρίτα», της «φιλοπτώχου» του «Βισαλτιακού» είναι δεδομένη άρα και επιτυχία της γιορτής μας εξασφαλισμένη.
Οι Γερακίνες του συλλόγου μας και οι γερακίνες του συλλόγου γυναικών «Η Γερακίνα» θα κάνουν την παρουσία τους με τοπικούς χορούς και θα μας παρασύρουν στον δικό τους χορευτικό κύκλο.
Η ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
(το σουβλάκι ως γνωστόν επί πληρωμή- μη ξεχνιόμαστε – να βγάλουμε κάποια έξοδα!!)
Το τι θα παρουσιάσει και το τι θα προσφέρει κάθε σύλλογος θα είναι και μια έκπληξη, γ’ αυτό καλούμε όλους τους Νιγριτινούς, όλα τα μέλη του συλλόγου με τους φίλους και τις οικογένειές του – τη νεολαία που δειλά δειλά κάνει την παρουσία της στο σύλλογο (και είναι σημάδι ενθαρρυντικό ) να βρεθούν το πρωί της Κυριακής 2 Οκτώβρη στο γνωστό Πάρκο.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ 25 ΜΕ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 360 ΕΥΡΩ, ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ!!
Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΗΤΟΙ 180 ΕΥΡΩ και στα τηλέφωνα όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου – τα τηλέφωνα και το πρόγραμμα της εκδρομής έχει δημοσιευθεί σε προηγούμενη έκδοση.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6972951500
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΟΥ- ΓΚΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ