Ο Κριτσμάς στην Τερπνή

Το έθιμο του Κριτσμά αναβίωσε για μια ακόμη χρονιά  ο σύλλογος Γυναικών στην Τερπνή. Στην εκδήλωσε χόρεψαω το χορευτικό παραστάσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής, το οποίο αποτελούμενο από νεαρά κορίτσια, κυρίως, έκλεψε την παράσταση και το χορευτικό του Λαογραφικού Ομίλου Νικόκλειας. Προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο χαλβάς, ρεβανί και γλυκό κυδωνάτο. Η βραδιά έκλεισε μουσικά με την ορχήστρα “Αρμονία των αντιθέτων”. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 5 μ.μ της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου στην πλατεία της Τερπνής και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού ο καιρός ήταν θαυμάσιος και κανείς δεν έλειπε.

Το τμήμα παραστάσεων του Πολιτιστικού συλλόγου Τερπνής εμφανίστηκε χορεύοντας μοντέρνους χορούς στην εκδήλωση του «Κριτσμά» την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, μια εκδήλωση που οργάνωσε με επιτυχία ο σύλλογος Γυναικών Τερπνής. Η εμφάνιση αν και Κυριακή έγινε λόγω μαθητικών υποχρεώσεων γύρω στις 9 το βράδυ, παρασύροντας στο τέλος του προγράμματος και τον κόσμο στο χορό. Να συγχαρούμε το σύλλογο Γυναικών για την όμορφη εκδήλωση και να ευχηθούμε και του χρόνου.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΟ αγιασμός όλων των τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου θα γίνει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κοινότητας Τερπνής από τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Αυγουστίνο και τον πατέρα Παναγιώτη. Στα παιδικά τμήματα του συλλόγου θα προσφερθεί και ένα δωράκι για το καλό ξεκίνημα της χρονιάς. Την ημέρα του αγιασμού θα ανακοινωθούν οι ημέρες και ώρες έναρξης όλων των τμημάτων του συλλόγου.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012
Σας ανακοινώνουμε τον προγραμματισμό των θεσμικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής για την περίοδο 2011-2012.
2011
Σάββατο 1 Οκτωβρίου Αγιασμός όλων των τμημάτων του
συλλόγου
2.   Κυριακή 23 – Τετάρτη 26 Οκτωβρίου “Δημήτρια 2011”
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου Ετήσιος χορός
2012
4.   Σάββατο 28 Ιανουαρίου Κόψιμο βασιλόπιτας
5.   Κυριακή 29 – Δευτέρα 30 Ιανουαρίου “ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ”
6.   Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Παρέλαση Καρναβαλιού
7.   Δευτέρα 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Κούλουμα την Κ. Δευτέρα
8.   Κυριακή 1 Απριλίου Εκδρομή για τα τμήματα του συλλόγου
9.   Πέμπτη 19 Απριλίου Εμφάνιση χορευτικών στο πανηγύρι
Ζωοδόχου Πηγής
10.   Σάββατο 5 Μαΐου Κλείσιμο τμημάτων Συλλόγου
11. Σάββατο 2 ή 31 Αυγούστου “Φεγγαροβραδιά” (Ο Αύγουστος 2012
έχει 2 πανσελήνους)
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΑΜΑΛΗ-ΤΟΥΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΚΑΘΑ ΒΟΥΛΑ