ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ: 3ο “Greece Race for the Cur 2011”

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος για την πρόληψη και για την έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου του μαστού.
Για 3η συνεχή χρονιά, θα γίνει το 3ο “Greece Race for the Cur 2011”.
Είναι ένας συμβολικός αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού, που το καθιέρωσε διεθνώς η Susan G. Komen for the Cure. Σας περιμένουμε και φέτος, να περπατήσουμε και να τρέξουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού, για μια ζωή χωρίς καρκίνο μαστού.!!!
Ο αγώνας έχει αφετηρία τον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου Αθηνών. Τα άτομα από τη Βόρεια Ελλάδα μπορούν  να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου «άλμα ζωής Θεσσαλονίκης», τηλέφωνο 2310 285181, θα κατεβούν στην Αθήνα με μισθωμένο πούλμαν που θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη  στις 1/10/ με επιστροφή 2/10/.
Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις  συμμετοχής απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου.

Ο Οκτώβριος είναι αφιερωμένος για την πρόληψη και για την έγκαιρη διάγνωση κατά του καρκίνου του μαστού.Για 3η συνεχή χρονιά, θα γίνει το 3ο “Greece Race for the Cur 2011”. Είναι ένας συμβολικός αγώνας δρόμου κατά του καρκίνου του μαστού, που το καθιέρωσε διεθνώς η Susan G. Komen for the Cure. Σας περιμένουμε και φέτος, να περπατήσουμε και να τρέξουμε ενάντια στον καρκίνο του μαστού, για μια ζωή χωρίς καρκίνο μαστού.!!!Ο αγώνας έχει αφετηρία τον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου Αθηνών. Τα άτομα από τη Βόρεια Ελλάδα μπορούν  να απευθύνονται στα γραφεία του συλλόγου «άλμα ζωής Θεσσαλονίκης», τηλέφωνο 2310 285181, θα κατεβούν στην Αθήνα με μισθωμένο πούλμαν που θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη  στις 1/10/ με επιστροφή 2/10/.Για περισσότερες πληροφορίες και για αιτήσεις  συμμετοχής απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου.