Δυναμική συμμετοχή – Χιλιάδες επισκέπτες στο σερραϊκό περίπτερο στην 76η ΔΕΘ

Χιλιάδες επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης δίνουν καθημερινά το «παρών» στο περίπτερο 6 που φιλοξενεί την τιμώμενη περιοχή, τον Νομό Σερρών.

Στο σερραϊκό περίπτερο που «στήθηκε» με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Σερρών και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις πενήντα και πλέον επιχειρήσεις του Νομού μας που συμμετέχουν αυτόνομα και περισσότερες από άλλες τόσες που συμμετέχουν στα stand φορέων του Νομού. Παράλληλα έρχονται σε επαφή με τους επιχειρηματίες και τα προϊόντα τους, σε έναν άνετο και λειτουργικά διαμορφωμένο χώρο, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για τη δραστηριότητα του καθενός από τους συμμετέχοντες.
Κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδης Δρογαλάς, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Γιάννη Μωυσιάδη για την πολύ καλή συνεργασία, ενώ τόνισε ότι «με τη συμμετοχή μας στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και μάλιστα ως τιμώμενη περιοχή, δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στον τόπο μας και τις επιχειρήσεις μας. Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, εμείς κάνουμε άλλο ένα άλμα προς τα μπρος».
Τα εγκαίνια του σερραϊκού περιπτέρου έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, ενώ παρόντες ήταν οι Βουλευτές Σερρών κ.κ. Στάθης Κουτμερίδης, Μιχάλης Τζελέπης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Γιάννης Μωυσιάδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδης Δρογαλάς, ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης, ο Αντιπρόεδρος της HELEXPO κ. Γιώργος Μαραντέλος, οι Αντιδήμαρχοι Σερρών κ.κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Παύλος Μυστακίδης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου κ.κ. Στάθης Πολίτης και Γιάννης Μπαλίτης, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Νομού Σερρών.
Η έκθεση συνεχίζεται έως την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, από τις 5 έως τις 10 μ.μ. τις καθημερινές και από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ το Σαββατοκύριακο.