ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΓΡΙΤΑΣ: Τίμησαν τη μητέρα

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2012 ο Σύλλογος μας τίμησε την Ημέρα της Μητέρας μ ένα διαφορετικό τρόπο. Κάλεσε τις γυναίκες και φίλες του συλλόγου ,πέραν απο τον καθιερωμένο καφέ που θα έρχονταν να πιούν, να φέρουν και από ένα φαγητό ή γλυκό, μιας και την ίδια μέρα διοργάνωσε διαγωνισμό μαγειρικής.

¨Έτσι αρκετές ήταν οι κυρίες που μαγείρεψαν καταπληκτικά παραδοσιακά φαγητά και γλυκά και μας τα έφεραν .Κριτές αυτού του διαγωνισμού ήταν ο κύριος Χρήστος Μαντίδης,ο οποίος παρουσίασε και το βιβλίο του<Σερραϊκό Τραπέζι> και η παρουσιάστρια εκπομπής μαγειρικής στο TV Επιλογές Βίκυ Παυλάκη.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βισαλτίας για την παραχώρηση της αίθουσας, τις κυρίες που μαγείρεψαν, τις φίλες που παραβρέθησαν,το κανάλι TV Επιλογές, την κα Παυλάκη ,τον κ. Μαντίδη και όλες όσες παρεβρέθησαν σ αυτή την εκδήλωση.

Αξιόλογα ήταν τα δώρα που κέρδισαν έξι τυχερές ,τρία στην κατηγορία των φαγητών και τρία στην κατηγορία των γλυκών. Όλες όσες μαγείρεψαν πήραν από ένα ενθύμιο συμμετοχής τους. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Καρατζιά Θωμά, το Super Market Μπίσκας, την κ. Μυλωνά Μαρία και την κ. Κακαρίδου Τάνια για την προσφορά των δώρων που δώθηκαν στις διαγωνιζόμενες. Φυσικά τα υπόλοιπα δώρα αγοράστηκαν από τον Σύλλογο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην φίλη του Συλλόγου μας κα. Φρειδερίκη Κιουτσούκη η οποία, οπως κάθε φορά , έγραψε και απήγγειλε ένα ωραίο ποίημα που ήταν αφιερωμένο στην Ημέρα Της Μητέρας.

Η βραδιά κύλησε ωραία ,απολαμβάνοντας όλα αυτά που μας μαγείρεψαν οι φίλες και μέλη του συλλόγου μας.