Εκδρομή της Φιλόπτωχου στα Μετέωρα – Καλαμπάκα – Τρίκαλα

Ακόμη μια πολύ επιτυχημένη εκδρομή, πραγματοποίησε η φιλόπτωχος αδελφότης. Κυριών Νιγρίτας « Ο ΣΩΤΗΡ» την Κυριακή 13 Μαΐου στα Μετέωρα- Καλαμπάκα – Τρίκαλα.

Ξεκινήσαμε πρωί από τη Νιγρίτα κα γύρω στις 12 το μεσημέρι φθάσαμε στα μετέωρα, όπου θαυμάσαμε την αρχιτεκτονική της φύσης αλλά και του ανθρώπου. Προσκυνήσαμε στη Μονή του Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την Καλαμπάκα.

Εκεί μας περίμενε η συγχωριανή μας κα. Παναγοπούλου Ιωάννα (κάτοικος της Καλαμαπάκας) η οποία μας κέρασε στη μνήμη του πατέρα της δείχνοντας τη χαρά και την αγάπη που μας συνάντησε.

Από την Καλαμπάκα πήγαμε στα Τρίκαλα, όπου φάγαμε το μεσημεριανό μας. Στη συνέχεια επισκεφτήκαμε τα αξιοθέατα της πόλης, περπατήσαμε στους δρόμους της, δίπλα στο ποτάμι θαυμάσαμε το πολύ πράσινο και τις όμορφες πλατείες της.

Όμως όλα τα καλά τελειώνουν γρήγορα. Έτσι ήρθε η ώρα της επιστροφής. Φθάσαμε στη Νιγρίτα μεσάνυχτα, λίγο κουρασμένες αλλά πολύ – πολύ ευχαριστημένες.

Ευχαριστούμε όλες της κυρίες που πάντα με προθυμία ανταποκρίνονται σ’ όλες της εκδηλώσεις μας και με τη συμμετοχής τους, μας βοηθάνε στο δύσκολο έργο μας.

Από τη

φιλόπτωχο