Όμορφες αναμνήσεις από το Ναύπλιο

4 μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης απόλαυσαν όσα από τα μέλη του ΚΑΠΗ Νιγρίτας συμμετείχαν στην εκδρομή στο Ναύπλιο  – Παλαμίδι – Επίδαυρο – Μυκήνες που πραγματοποιήθηκε 4-5-6– και 7 Ιουλίου.
Η διαμονή έγινε στο ξενοδοχείο ΤΟΛΟ» στο Τολό  και όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες το κέφι και η ζωντάνια ξεχείλιζαν δίνοντας ζωντανό το Νιγριτινό πνεύμα και στίγμα.
Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή ευχαριστούν το Δ.Σ. του ΚΑΠΗ για την άψογη διοργάνωση και τις όμορφες αναμνήσεις που τους έχει αφήσει αυτή η εκδρομή.

4 μέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης απόλαυσαν όσα από τα μέλη του ΚΑΠΗ Νιγρίτας συμμετείχαν στην εκδρομή στο Ναύπλιο  – Παλαμίδι – Επίδαυρο – Μυκήνες που πραγματοποιήθηκε 4-5-6– και 7 Ιουλίου. Η διαμονή έγινε στο ξενοδοχείο ΤΟΛΟ» στο Τολό  και όπως φανερώνουν και οι φωτογραφίες το κέφι και η ζωντάνια ξεχείλιζαν δίνοντας ζωντανό το Νιγριτινό πνεύμα και στίγμα.Όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή ευχαριστούν το Δ.Σ. του ΚΑΠΗ για την άψογη διοργάνωση και τις όμορφες αναμνήσεις που τους έχει αφήσει αυτή η εκδρομή.