10η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 10η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 στο χώρο της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά.

Για μία ακόμη φορά ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης έδωσε εξετάσεις στη διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης και πήρε άριστα !!!
Η τέλεια οργάνωση, η αθρόα προσέλευση του κόσμου, οι υπέροχοι παραδοσιακοί μεζέδες της Τερπνής (μιλτζανούδια στο σινί, ψάρια στο σινί, παπούδα κ.α), το περίφημο τσίπουρο Τερπνής, το κέφι , ο χορός και ο πολύ καλός καιρός ήταν τα χαρακτηριστικά της εκδήλωσης.
Πολλοί Τερπνιώτες και φίλοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα και απόλαυσαν ένα υπέροχο κυριακάτικο μεσημέρι. Χειροκρότησαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Πνευματικού Κέντρου της Δημοτικής Κοινότητας Τριανδρίας, του τμήματος ενηλίκων και του παιδικού χορευτικού του Συλλόγου μας που έκλεψε την παράσταση. Γλέντησαν και χόρεψαν με την υπέροχη ορχήστρα «Αρμονία των Αντιθέτων» και στο τέλος έδιναν συγχαρητήρια σ΄ όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ράπτης Αθανάσιος, οι δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Βισαλτίας κ.κ. Γκουγκούδης Κώστας και Τρούπης Χρήστος, η δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς κα Σκάρλιου – Νικολέτου Βάσω, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητος Τερπνής κ. Μπάγκαλας Δημήτρης, ο Τοπικός Σύμβουλος Τερπνής κ. Δρούγγος Χρήστος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερπνής κα Δράμαλη Γεωργία, ο Πρόεδρος της «Ασπίς» Τερπνής κ. Τουλάκης Χρήστος, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Τερπνής κα Χατζάκη Ελένη, η Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης κα Βλασκίδου Τζούλια, ο ταμίας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Πετριτσιωτών Θεσ/νίκης κ. Σιαμπίρης Θωμάς, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσ/νίκης κ. Μαρκάδας Γιάννης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αλιστρατινών Θεσ/νίκης κ. Καρτάλης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονιμιωτών Θεσ/νίκης κ. Καντούρης Μόρφης, ο Πρόεδρος της Δήμητρας κ. Καμπούρης Θόδωρος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εμμανουήλ Παπά Θεσ/νίκης κ. Δανιήλ Χρήστος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευκαρπιωτών Θεσ/νίκης κ. Δαλακούρας Νίκος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μαυροθαλασσιτών Θεσ/νίκης κ. Παπαδόπουλος Παύλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσ/νίκης κα Γκιλή – Νικολού Καίτη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σησαμιωτών Θεσ/νίκης κα Μπαχαρίδου Κατερίνα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ροδολιβινών Θεσ/νίκης κ. Σίμογλου Νίκος, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χουμνικωτών Θεσ/νίκης κ. Χατζούδης Στέργιος.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τους χορηγούς της εκδήλωσης, τις γυναίκες της Τερπνής και Θεσσαλονίκης για την παρασκευή των παραδοσιακών φαγητών και τους παραγωγούς τσίπουρου της Τερπνής που πρόσφεραν με προθυμία το τσίπουρό τους.