9η γιορτή τσίπουρου Τερπνής

Για 9η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ στο γνωστό πλέον χώρο της Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριάκαιρού επιτρέποντος, την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 από τις 11 το πρωί . Ένας θεσμός που αγκαλιάστηκε όχι μόνο από τους Τερπνιώτες αλλά και τους φίλους μας, γιατί δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσουμε ΔΩΡΕΑΝ το φημισμένο τσίπουρο Τερπνής και να γευτούμε τους υπέροχους παραδοσιακούς τερπνιώτικους ουζομεζέδες, που με πολύ μεράκι ετοιμάζουν οι γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ μας και του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΙΜΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και η υπέροχη παραδοσιακή ορχήστρα του Παναγιώτη Ζαρίμπα.

Καλούμε όλες τις γυναίκες της Θεσ/νίκης και της Τερπνής να ετοιμάσουν τους δικούς τους τερπνιώτικους ουζομεζέδες ώστε να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες για να εξυπηρετήσουμε περισσότερο κόσμο αλλά και να βοηθήσουμε τα οικονομικά του Συλλόγου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Νιγρίτας.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλαζ Αρετσούς αν ο καιρός μας το επιτρέπει. Σε περίπτωση κακοκαιρίας (βροχής) σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Συλλόγου μας ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΠΟΥΛΑ 37 – 39 στην Α. Τούμπα.