Ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων φυλακών Νιγρίτας

Eνστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας, την περασμένη Τετάρτη στις 9 το πρωί, για το “φτωχολόγιο”, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά το ενιαίο μισθολόγιο.
Ειδικότερα, με ανοιχτή επιστολή ενημερώσαν τις προϊστάμενες αρχές και την ΑΔΕΔΥ ότι την Τετάρτη 12/10/2011 και ώρα 9:00 π.μ. έξω από το Γ.Κ.Κ.ΝΙΓΡΙΤΑΣ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση και ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας των υπαλλήλων του καταστήματος κράτησης, για το σχέδιο νόμου του ενιαίου μισθολογίου (φτωχολόγιο) που έχει κατατεθεί στη βουλή.
Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ για στήριξη της κινητοποίησης
Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Σερρών καλεί τα Δ. Σ των συλλόγων μελών του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιήσουν οι υπάλληλοι της Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας την Τετάρτη 12/10/2011 και ώρα 9:00 π.μ. μπροστά από το κατάστημα κράτησης.
Με ενότητα και αποφασιστικότητα αντιστεκόμαστε σε μια πολιτική που καταστρέφει τη ζωή μας, τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά, το μέλλον των παιδιών μας, την ίδια τη χώρα.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
με καταλήψεις, συγκεντρώσεις, πορείες, απεργίες για να ανατρέψουμε αυτή τη μνημονιακή πολιτική και κάθε άλλη εκδοχή της.
«Κανείς μόνος του στην κρίση και την επίθεση που δεχόμαστε».
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ Ν. Σερρών.
δρος
Ο Πρόεδρος
Βούλτσιος
Αβραάμ
Η Γραμματέας
Καρατζά Σοφία