Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Νιγριτινών και Βισαλτινών Αττικής « Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ»

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι,
Ελπίζουμε ότι όλοι σας είχατε ένα ευχάριστο καλοκαίρι . Το καλοκαίρι και οι διακοπές πέρασαν και τώρα αρχίζει για όλους μας ο γνωστός ρυθμός ζωής, με δημιουργική δουλειά για τα παιδιά και τους νέους και με ευχάριστες και αποδοτικές τις συνήθεις απασχολήσεις για τους ηλικιωμένους.

Παρά τις δύσκολες  οικονομικές συγκυρίες,  ευχόμαστε, σε σας και τα μέλη της οικογένειάς σας, υγεία χαρά, επιτυχίες και πολλή υπομονή.
Σας γνωρίζουμε, ότι ο Σύλλογός μας θα διοργανώσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, για τα μέλη και τους φίλους του, τις εξής εκδηλώσεις:
1) Tην παραδοσιακή γιορτή «Βραστή Γίδα και Γλέντι», την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011. Η εκδήλωση η οποία θα συνοδευτεί, όπως και πέρυσι, με πολύ κέφι, χορό και νέες γνωριμίες, θα γίνει, όπως πάντα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Παιανίας (Εξωκλήσι Αγία Τριάδα) και θα είναι δωρεάν προσφορά του Συλλόγου μας προς τα μέλη του. Θα προηγηθεί η βράβευση των παιδιών των μελών του Συλλόγου μας, που πέρασαν σε Ανώτερες Σχολές της Χώρας μας (ΑΕΙ και ΤΕΙ). Ελπίζουμε ότι θα παραστείτε και στις δύο εκδηλώσεις, ώστε να πετύχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τόσο στην τελετής βράβευσης όσο και για το γλέντι μας.
Η πρόσβαση στο χώρο, που θα γίνουν και οι δύο εκδηλώσεις, είναι εύκολη με Ι.Χ αν ακολουθήσει κανείς το δρομολόγιο που περιγράφουμε πιο κάτω|: ι) Μετά την Λεωφόρο Μεσογείων στη Γέφυρα του Σταυρού παίρνουμε την Λεωφόρο Λαυρίου (1η  Είσοδος Παιανίας) προς Παιανία-Κορωπί. ιι) Μετά από 5 περίπου χιλιόμετρα θα δείτε αριστερά την διαφημιστική πινακίδα του ΤΖΑΜΠΟ (JAMBO) και σε 50 μέτρα και πάλι αριστερά την πινακίδα ΚΡΑΣΙΑ ΖΑΧΑΙΟΣ. ιιι) Στο σημείο αυτό στρίβετε δεξιά στην οδό Όθωνος Χούντα η οποία συνεχίζει αργότερα  με το όνομα Γ. Κατσαμίχα (Τσέλιγκα) . ιν) Σε ένα περίπου χιλιόμετρο στρίβουμε δεξιά στην οδό Προσευχής  συναντούμε το εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας και την αίθουσα που θα γίνει η εκδήλωση. Σε περίπτωση που θα χρειασθείτε βοήθεια και καθοδήγηση στην πορεία σας, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο κινητό τηλέφωνο: 6932436265 (κ. Στ. Μαλιαμάνη).   Ελπίζουμε ότι θα παραβρεθείτε και στις δύο εκδηλώσεις.
2) Ο Σύλλογός μας σχεδιάζει  ημερήσια εκδρομή στη Χαλκίδα στις 11 Δεκεμβρίου 2011. Η αναχώρηση θα γίνει με τρένο γύρω στις 08:00 το πρωί της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου από το σταθμό Λαρίσης και η επιστροφή γύρω στις 21:00 της ίδιας ημέρας. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περιήγηση και καφέ στην   πόλη, επίσκεψη στον ισθμό του Ευρίπου, στο Κάστρο  στο σπίτι που έζησε ο Γιάννης Σκαρίμπας και Γεύμα σε παραδοσιακή Ταβέρνα. Το πρόγραμμα, στις λεπτομέρειές του, θα γίνει γνωστό σε αυτούς που θα δηλώσουν συμμετοχή. Γι’αυτό σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τη συμμετοχή σας με έναν από τους εξής τρόπους: α) Στα κινητά τηλέφωνα 6977004481 (Γιούλης Καραγιάννης), 6932436265 (Στέργιος Μαλιαμάνης). β) Συμπλήρωση του δελτίου συμμετοχής που υπάρχει στην επόμενη σελίδα και αποστολή στη διεύθυνση του Συλλόγου μας  Τσάμη Καρατάσου 21-23. Φροντίστε να μας δώσετε τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν, καθώς  και τηλέφωνα που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.